Nya böcker,mys,och sjukling

Vad har vi gjort idag då?Ja,inte så mkt,jag är så duktig att jag har fyllt på olja i bilen,själv!:)Vart  och handlat mjölkersättning till Liam,vindruvor,groddar och påsk must mm. Hittade då även två böcker som ska vara riktigt grymma. Fight Club, filmen är ju riktigt bra! och även Mötley Crues bol The Dirt. Har hört av många att den är hur bra som helst,så det var ju kul. Ja, annars då,Liam har lekt i babygymmet,det tycker han är roligt:) Han pratar ju så otroligt mkt nu alltså,och skrattar,oj vad han skrattar,speciellt åt hans morfar:)Han är så snygg idag har på sig en ny body som vi köpt,Rolling Stones!Yeah! Få se då,jo just det,på söndag så ska vi på dop,Sandra och David ska döpa sin lilla söta flicka Wilma som föddes 9 dagar efter Liam.Så det ska bli roligt. Själv har vi dop den 18e april,det ser vi framemot. Robert är väl inte så super nöjd att Liam ska ha på sig en klänning,haha,men det är ju enda gången han kommer behöva det,så han får stå ut:) Nu är det fest i våran trappuppgång,så irriterande,jag har inget emot att dom festar,men allvarligt,dom har fest flera gånger i veckan,och dom lever OM!Jag vill ha lugn och ro,Liam ska sova och stackars Robert är sjuk.Ojoj vilket elände,haha,nädå man överlever. Den 8e april ska vi till vårdcentralen för den första vaccinationen,är nervös!Men det går säkert bra,Liam är en riktigt duktig pojke. Jaja,det får väl vara allt just nu,det är så kul att sitta och skriva så det är svårt att sluta,men kommer jag på nått mer så blir det fler inlägg:)Hare gött,ät inte kött,eller jo gör det,eller inte,får man bestämma själv!:)På återseende!Adios.

"Live your life,so your life dont live you"

Kommentarer
Postat av: Therese

Men så mycket Liam har växt sen jag såg han sist, och det var inte så länge sen ju! Söt liam. :) Tant therese ska komma och hälsa på någon dag! :)

2009-04-03 @ 22:59:36
URL: http://tohlund.blogg.se/
Postat av: Sandra och Wilma

Man vad kul att du också har skaffat dig en blogg=) Det ska bli så kul att träffa er imorgon och få se Liam, han verkar ha vuxit en hel del.=)

2009-04-04 @ 09:21:40
URL: http://sandrafjallstrom.blogg.se/
Postat av: Monica

Vilka fina bilder :)

2009-04-04 @ 10:35:35
URL: http://moonkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0